donderdag 26 december 2019

Fietsen met Jan en Selma naar Palm Hills Golf Resort.

Vrijdag 27 december 2019,
Hua Hin,

Vandaag hadden we afgesproken met Jan en Selma om de rit te maken naar de Palm Hills golf resort dat in het noorden van Hua Hin ligt.
Ze stonden keurig op tijd om half elf op de stoep op ons hotel om ons op te halen.
Vol goede moed gingen we naar het fietspad (begint bij Soi 68) rechts gelegen van de spoorbaan richting Hua Hin hospital waar we links afsloegen en verder gingen over de Canalroad naar onze eerste stop voor een heerlijke Mangoshake in een grote pul.


De beruchte mango shake krijgt een 10.
Na een half uurtje gingen we verder terwijl de temperatuur was gestegen tot boven de 30 graden, iedereen verklaard ons voor gek om in die hitte te fietsen maar wij vinden het reuze leuk om dit te doen.
Na nog 3 kwartier doortrappen kwamen we bij de Universiteit aan die er voor ligt en waar we over het terein moeten om ons doel te bereiken.
Nog even een kiekje bij de bouganville en dan naar het terras voor een koud biertje en een clubsandwich wat we zeker verdiend hadden.






Na een klein uurtje lunchen zijn we aan de terugtocht begonnen over de Canal Road totdat we toch weer even wat moesten drinken op een terrasje in de schaduw.
Laatste stukje naar het Hua Hin hospital en dan weer over dat rustige fietspad naar het centrum om nog een afzakkertje te drinken op ons plein 88, maar helaas er zou een grote Thaise band optreden wat werd gesponsord door Tiger bier. Ons bier was niet te krijgen dus besloten we om op het balkon nog maar wat te drinken.
Ik had Leo voor Jan en voor mezelf Shinga koud staan in de koelkast en Ina een wijntje, het was inmiddels toch over vieren.
Na het douchen en verkleden in de lange broek wilden we een restaurantje genaamd "Yada"om de hoek uitproberen op aanraden van vrienden en tot onze verbazing hadden Jan en Selma het zelfde idee gehad dus schoven we aan bij hun aan tafel.
Heerlijke Thaise gerechten werden neergezet dus genieten maar.
Even later kwamen Wim en Silvia ook binnen gelopen en Wim stoote in zijn enthousiasme om de dames te begroeten de witte wijn van Ina om die weer snel werd bijgevuld.
Met een volle buik zijn we terug gelopen naar het hotel waar het een drukte van jewelste was met die band en zijn moe maar voldaan in slaap gevallen, welterusten......




Geen opmerkingen: