dinsdag 31 december 2019

Een zwarte lucht boven het strand en een verjaardag van een kennis vieren.

Dinsdag 31 december 2019
Hua Hin,

We zijn naar het strand gegaan waar het lekker was toen we kwamen maar na een uurtje kwam er een enge zwarte lucht over het strand aandrijven en gingen alle parasols dicht omdat er een flinke wind kwam opzetten.

Zeer donkere lucht.

Soep eten met Cees en Nora met regenwater.

Fietstaxi.
Iedereen kroop van de bedjes af en ging aan een tafeltje zitten om de bui af te wachten en toen de regen losbarste gingen de parasols weer open maar of dat verstandig was weet ik niet.
Via de punten van de parasols liepen de soepkommen die we inmiddels hadden besteld met Cees en Nora die ook op het strand waren vol met regenwater zodat we onze kom soep niet leeg kregen, we zijn halverwege maar gestopt en hebben onze tuk tuk drijver gebeld om ons op te halen met de fietsen.
Voor de avond waren we uitgenodigd door kennissen om te komen eten in restaurant t' Station naast het oude busstation aan de Petse Khasem met een groepje van 8, het was weer gezellig en lekker moet ik zeggen.
En op deze manier weer een nieuw restaurant ontdekt wat we nog niet kenden.
Voor de zondag waren we uitgenodigd door Cees en Nora in hun appartement voor de koffie en ik zou wat lekkers meenemen bij Market Village.
Rond het middaguur zijn we naar BluPort geslenterd om daar in de foodcourt te lunchen met zo'n kaart die je van te voren koop, hadden we ook nog niet gedaan.
Zo leer je iedere dag wat bij in en om Hua Hin.
's Avonds gingen we weer voor een hot pot waar we helemaal aan verslaaft zijn en na 10 minuten kwamen Wim en Silvia ook aanschuiven om te eten.
Na de maaltijd vielen Jan en Selma ook nog aan, dus het span was weer compleet.
Inmiddels was de tam tam ook al rond gegaan dat onze vrienden uit Holland, Lucienne en Michel ook onderweg waren voor een paar dagen vakantie dus dat vonden we ook leuk vlak voor ons vertrek naar Laos a.s. dinsdag.
Ik hou het hier bij, morgen schrijf ik misschien verder.
Welterusten.



1 opmerking:

Luciënne zei

Hoe te gek is het dat we jullie even konden opzoeken. Leuk en vertrouwd. Het eten was heerlijk en de koffie op balkon heel gezellig. tot volgend jaar.