zaterdag 29 december 2018

Op zoek naar een nieuw zwempak voor Ina bij BlúPort

Vrijdag 28 december 2018
Hua Hin,

Vandaag zin om weer eens te winkelen dus zijn wij op de fiets gestapt om naar BlúPort te gaan omdat Ina een nieuw zwempak wilde kopen.
De verkopers op het strand hebben echt alleen kleine maatjes voor die meisjes van 18 jaar dus dat was geen optie.
Gelijk nog even een extra korte broek voor mij want met dat fietsen moeten ze wat vaker in de was en wordt mijn kleuren keus wat beperkter.
Tussen de middag hebben we een salade bij Oy gegeten met een glas verse jus de orange en daarna zijn we naar een telefoon hoesje op zoek gegaan bij Market Village waar ik ook snel ben geslaagd met een mooie zwarte voor 400 Baht.

Salade van de chef.
Daarna even bijpraten bij Jeroen en gelijk een tafel bestellen voor de avond want we wilden allemaal bij Say Cheese eten.
Toen we aankwamen om 7 uur met de taxi zaten de ouders en Martijn al aan tafel te wachten en tot onze verbazing zaten Wim en Silvia ook aan een tafeltje te wachten op de maaltijd.
Dus hebben we die ook laten aanschuiven bij ons zodat we een groep van 7 man hadden.

Een grote familie......
We hebben gelijk een afspraak gemaakt met Wim en Silvia om volgende week donderdag samen op plein 88 te eten bij ons hotel.
De maaltijd was weer lekker, ik nam een varkens saté met friet en salade en Ina ging weer voor een mooie grote bal met friet en salade.
Nadat de ouders een taxi hadden genomen en Wim en zijn vrouw ook waren vertrokken op de scooter namen wij nog 2 afzakkertjes en zijn ook met de taxi vertrokken naar ons hotel om nog een Magnum op te smikkelen in bed met Pauw op de achtergrond.
Welterusten en tot morgen......................

1 opmerking:

Luciënne zei

Ziet er gezellig uit. Zie ook dat mijn ouders aan het genieten zijn.