zondag 30 december 2018

Buskaartjes kopen bij het nieuwe busstation voor de terugreis op 10 januari.

Zaterdag 29 december 2018
Hua Hin,

Onze vriend Paul uit Bangkok liet via de mail weten dat hij en misschien zijn vrouw op 5 en 6 januari naar ons toekomen voor een gezellig samenzijn.
We besloten ook gelijk dat we tot 10 januari in Hua Hin blijven en zonder tussenstop in Bangkok naar huis vliegen.
We zijn eerst een mango shake bij Say Cheese gaan drinken voor de nodige vitamientjes omdat het toch gauw 25 kilometer heen en terug is naar het RRC busstation.
Daarna even een foto laten printen voor een aardig meisje op het plein die ons erg geholpen heeft met de kookpot.

Aardig meisje...........
Toen verder op de fiets en naar het busstation rijden om kaartjes voor de terugreis in de V.I.P. bus te kopen. We nemen de bus van 6.00 uur in de morgen omdat we graag op tijd zijn.
Vlak voor ons einddoel hebben we geluncht bij restaurant Pony langs de Petchkasem die een mooie inrichting had. Ik nam een tonijn sandwich met een glas melk en ina nam een ei sandwich met verse jus.

Zonder naam?
Na het afrekenen moesten we nog anderhalve kilometer fietsen om bij het loket te komen, gelukkig was de bus nog redelijk leeg dus konden we nog kiezen welke stoelen we wilden reserveren.
Voor 539 Baht ( 14,55 in Euro) voor 2 personen zitten we in een geweldige fauteuil over een afstand van ruim 225 kilometer, dat lukt je niet in Nederland.
Na de kaartjes te hebben ontvangen zijn we langs het paleis terug gefietst om aan het einde een koel drankje te nutigen bij Jeroen.

Oude stoomwals.




We besloten om samen op het plein te gaan eten na een verfrissende douche.
Aan alles komt een eind dus ook aan deze heerlijke fietsdag.
Welterusten en tot morgen......................

Geen opmerkingen: