vrijdag 28 december 2018

Een rustige zee dus lekker zwemmen bij Mink.

Donderdag 27 december 2018
Hua Hin

Bo Derek komt uit de golven gelopen!

Vandaag weer een keertje naar het strand gegaan op de fiets. Lekker zwemmen en lezen en genieten van het Thaise eten want de keuken hier bij Mink is voortreffelijk met een scala aan soepen en al het andere oosterse voedsel.

Soepkom lijkt wel een afwas teiltje.

Jut en Jool.

Lekker plekje in de schaduw.
Voor de strandliefhebbers is Mink te bereiken via Soi 77 en op oudejaarsavond kun je ook meedoen aan een lopend buffet met als klapper op de vuurpijl ligt er een grote platte boot in de branding die om 12 uur vuurwerk gaat afsteken.
Wij denken er nog even over na of we hier aan mee willen doen want er zijn dan meer Hollandse kennissen of dat we een andere bestemming zoeken voor deze gezelligge avond.
Rond 3 uur zijn we weer naar Thaisunshine massage  op de Petchkasem Road gegaan voor een uurtje relaxen in de ligstoel en dat allemaal voor 250 Baht wat omgerekend ongeveer 6,75 euro is.
Hierna nog een drankje bij Jeroen en daarna douchen en in de lange broek schieten voor een hapje op het plein want we wilden de kooltjespot uitproberen.
Het meisje van de kraam was zeer behulpzaam om het nog een keer voor te doen hoe het moest.

Onze tafelchef.

Meer dan 200 tafels voor 8 personen.

Even mijn zonden overdenken.
Met de wekker van de telefoon ernaast want de groente moet 10 minuten in de bouillon koken en dan mag de glasnoodle er 1minuut bij.
Als dank krijgt ze een mooie vergrote uitgeprinte foto van haar hulp wat ze zeer op prijs stelde.
Ina wilde nog als toetje gebakken banaan met ijs en chocolade waar ze erg van genoot zoals de foto laat zien.

En hap zei de beer.
Nog even een Magnum bij de 7/11 halen en dan naar bed met ons ijsje. Wat hebben we het toch slecht hier!
Welterusten en tot morgen.....................



1 opmerking:

Luciënne zei

Hier kun je toch geen genoeg van krijgen. Ik voel gewoon de zwoele avondlucht, ruik het lekkere eten en geniet stilletjes mee van jullie gezelschap.
Jullie zien er goed en lekker bruin uit. Blijf genieten van het zonnetje het lekkere eten en elkaar. Dikkeus uit Amsterdam.