vrijdag 5 januari 2018

Strandwandeling en eten op de nachtmarkt met Conny en Jan.

Vrijdag 5 januari 2018,
Hua Hin.

Vandaag nog maar een keer de beentjes los gelopen op het strand. Het is wel heel erg warm vandaag, rond de 32 graden met weinig wind. We waren als eerste van ons drieën op het strand en hebben 3 bedjes besteld aan de waterlijn en namen vast wat te drinken. We waren net op tijd want de bedden begonnen op te raken. Ina ging vast het water uitproberen wat volgens mij goed was. 

Is het lekker?

De kont van het paard
Je kunt hier op het strand ook een paard huren voor een lekker ritje over het strand. We moesten tot twee keer het bedje van Martijn verdedigen want die was er nog niet. Die heeft weer een zware nacht gehad in het uitgaanscentrum. Toen Martijn arriveerde zijn wij na het laatste nieuws lekker twee en een halve kilometer gaan lopen naar Chan Swang om daar weer even bij te komen met een mango shake. De pedicure zegt ook iedere keer dat het zo goed is voor je voeten dat zoute zeewater, dus dan doen we het maar. Na een kwartiertje zijn we aan de terugweg begonnen om onze achterkant te bruinen. Je moet hier wel overal op blijven letten in dit zonnige land met een glimlach. Bij terugkomst namen we een club sandwich want we hadden een beetje trek gekregen van onze strandmars. Ina nog een keer het water in met Martijn terwijl ik toekeek met een flesje Singha.

Dappere zwemmers!

Een donut op z'n tijd doet wonderen.
Na een douche in het hotel besloot ik nog een lekkere massage te nemen bij die laatste salon en Ina ging alvast naar Jeroen met Martijn, ik volgde later op de fiets. Toen ik bij het clubhuis arriveerde zat het hele spul om een grote tafel te borrelen inclusief Conny en Jan. We besloten om met de laatste twee te gaan eten op de nachtmarkt bij onze vriend omdat we ook nog een paar cadeautjes wilde kopen op de markt. Na een overheerlijke maaltijd, Ina nam mosselen, Conny een soort kokkels en Jan een grote vis en ikzelf een simpel bordje met gebakken rijst met garnalen. 

Lekker kleurtje al!
Na dit alles even wat boodschapjes op de markt en dan nog een Irish coffee bij Jeroen en Ina koffie met een Tia Maria. We namen met z'n vieren een tuk tuk die de bediening had gebeld en zijn op het balkon nog een afzakkertje gaan drinken, daarna nog even een stukje tv.
Welterusten en tot morgen dan komen onze vrienden uit Bangkok op visite....................

Geen opmerkingen: