zaterdag 6 januari 2018

Onze vrienden uit Bangkok komen op bezoek.

Zaterdag 6 januari 2018,
Hua Hin.

Vandaag geen extreme plannen want onze vrienden uit Bangkok komen een dag over voor een gezellig samenzijn. Ze zouden om 12 uur naar ons hotel komen dus gingen wij om half 12 naar de lobby om ze op te wachten. We maakten gelijk gebruik van de wachttijd om bij Danny onze kamer voor december 2018 te boeken en vroegen of we een tas met Thaise spullen konden achterlaten tot de volgende vakantie. 

Onze vriend Danny, de manager.
Onze borg gebruiken we gelijk weer om onze kamer vooruit te betalen. Dit alles was geen probleem. We hebben het reuze naar de zin in Baan Khun Por op Soi 88. Een kwartiertje later kwamen Paul en Jenny ook aanrijden en na bijpraten ging Jenny haar familie bezoeken en wij namen Paul mee voor de lunch bij Jeroen en een rondleiding door het oude centrum. Paul nam gretig een broodje haring wat hij twee jaar niet had gehad hier en ik ging voor twee frikandellen speciaal die ze hier ook verkopen. Om te wennen aan de terug schakeling nam Ina een echte Hollandse uitsmijter ham/kaas. We bespraken gelijk onze terug vlucht met Paul en we besloten dat we op 10 januari naar de luchthaven rijden met de VIP bus en vandaar met een taxi een klein uurtje naar Nothaburi, een wijk in Bangkok vlakbij de gevangenis Hilton Bangkok. De volgende dag vliegen we in de middag om 12.50 uur plaatselijke tijd terug naar Amsterdam waar we rond 19.00 uur aankomen. Na de lunch zijn we een rondje door het oude centrum gelopen en Martijn vond het ook leuk om mee te gaan.

Dit is nu een echte tuk tuk.

Lekker slenteren door de oude stad.

Uitzicht op de nieuwe pier vanaf de Hilton zijde.

Martijn is even naar de kapper geweest voor 250 Bath (€ 6.25).

Oude vissers bootjes.

Ze kon de tempel niet overslaan.
Na afloop terug naar Jeroen waar Jenny ook aansloot. Na een drankje gingen Ina en ik op de fiets terug naar het hotel om ons te verkleden om s'avonds te gaan eten met de hele ploeg op de Cicade in Khao Takiab.

Samen met Paul en Jenny.
Vanaf Jeroen met een tuk tuk op naar de Cicade markt waar een drukte van jewelste heerste. We gingen eerst wat eten halen bij de stalletjes rondom ons en genoten van alle lekkernijen. 

De Cicade.

Een gezellige boel tussen de kraampjes.
Dan natuurlijk langs de kramen slenteren waar ze allerlei prullaria verkochten en dan weer met de tuk tuk terug naar het clubhuis waar we na twee drankjes opstapten vanwege de vermoeidheid. Weer een tuk tuk besteld (we rijden wat af hier) en als een speer naar huis en onder het laken.
Welterusten en tot morgen................

Geen opmerkingen: