vrijdag 5 januari 2018

Een lange strandwandeling en eten uit de hot pot.

Donderdag 4 januari 2018,
Hua Hin.

Voor vandaag hebben we een lange strandwandeling gepland te beginnen op Soi 67 bij Chan Swang. Daar kun je mooi je fietsen parkeren in de tuin en lopen maar. Op de heenweg naar ons eerste rustpunt kwamen we Selma tegen die ook aan de wandel was en ons vertelde dat Wim en Sylvia ook verderop lagen te zonnen. Inderdaad ter hoogte van Soi 83 waar hun verblijf is, lagen ze heerlijk op een bedje. De buikwond van Wim was heel mooi genezen na de verwijdering van de hechtingen. De hele operatie met 4 dagen ziekenhuis heeft ongeveer € 7.000 gekost. Ik denk goedkoper dan in Nederland. Het gaat hier totaal anders dan bij ons. Hier krijg je een monitor aan je bed met een oproep belletje en iedere keer dat je iemand roept kost het 500 Bath. Het eten mag je ook zelf laten verzorgen, zo niet dan kun je het bestellen voor een fikse prijs maar in ieder geval, hij is goed geholpen.


plaatselijke vissers op het strand.
Na een praatje en een drankje zijn we weer terug gelopen naar het beginpunt waar we Conny en Jan tegen kwamen op het terras voor een gezellig praatje over van alles en nog wat. 


Ina in overpeinzing!
Rond vijf uur zijn we terug gefietst naar het hotel om daar nog even te genieten van de ondergaande zon en een klein hazenslaapje. We hadden afgesproken om op het plein met Martijn te gaan eten met de hot pot. Dit was een leuke belevenis waarbij we werden geholpen door twee jonge meiden die er ook een hadden en ons uitlegden hoe het een en ander werkte. Martijn ging weer voor macaroni en spaghetti.


Dat was smullen.
Het was verrukkelijk om zelf je eten te maken op de tafel. We konden het niet laten om nog een pannenkoekje als dessert te nemen. Na het eten scheiden onze wegen en gingen wij naar boven voor een Jinek op BVN.
Welterusten en tot morgen...............


Geen opmerkingen: