woensdag 3 januari 2018

Op bezoek bij Hans Visser en naar de Italiaan.

Dinsdag 2 januari 2018,
Hua Hin.

Voor vandaag hebben we het plan gemaakt om naar De Black Mountain te fietsen waar een mooie golfbaan is. Na uitleg van Jeroen over de weg er naar toe zijn we op pad gegaan.


Zo groeit een ananas.
We waren al zover de berg op gefietst dat we zeker wisten dat we de afslag hadden gemist. Omdat we ook in de buurt waren van Hans Visser, een oude kennis uit Voorhout die hier woont met zijn vrouw Panida besloten we hem met een bezoek te verrassen. Ze waren gelukkig thuis en werden hartelijk ontvangen met koffie, fruit en warme snacks. 


De familie Visser.
Ik moet zeggen dat hij er nog heel goed uitzag met zijn 87 jaar, ook door de goede zorgen van zijn vrouw. Hij had ook nieuwe aderen in zijn benen gekregen waar hij zeker ook van is opgeknapt. Na een goed uurtje te hebben bijgepraat over van alles en nog wat zijn we weer richting Jeroen gefietst voor een koud biertje. We troffen Martijn ook aan op het terras en maakten plannen voor de avond. We kozen voor de Italiaan in het straatje bij het Hilton waar je overheerlijke pasta's kon krijgen aan een gezellig straatje voor de deur. 

Heerlijke Macaroni.
Na ons buikje te hebben vol gegeten zijn we nog even over de Binthabath gelopen en zijn we in een lekkere fauteuil op het bierplein neergevallen om mensen te kijken wat een leuke bezigheid is. Rond twaalf uur gingen de oudjes een tuk tuk opzoeken en Martijn ging het nachtleven nog even bekijken. Het was weer een gezellige dag zover van huis.
Welterusten en tot morgen..................


Geen opmerkingen: