maandag 1 januari 2018

Nieuwjaarsduik en naar Ray.

Dinsdag 1 januari 2018,
Hua Hin.

Mooi stel bij elkaar.
Het lijkt wel vakantie, zo lang als we uitslapen de laatste dagen. Na een stevig ontbijt met dikke Thaise boterhammen met Hollandse kaas zijn we Martijn op gaan halen om nog een uurtje op het strand te gaan liggen op een bedje. Het was minder druk dan in het weekend, bedje opmaken met twee knijpers en genieten maar van die mango shake. Na twee uurtjes vonden we het weer tijd voor een voet massage bij een voor ons nieuwe salon omdat onze vaste salon gesloten was op nieuwjaarsdag. Het beviel daar zo goed dat ik voor woensdag een olie massage bestelde voor in de middag om 4 uur. Na deze behandeling nog even een jonge met cola light op het balkon en Ina een wijntje en dan een douche en omkleden voor een bezoek aan Ray.

Ik had pad thai kong en Ina met Martijn gingen voor de spaghetti.
We gingen met de fiets omdat het om de hoek is zo'n 10 minuutjes fietsen. Er waren weer veel kennissen van ons aanwezig en hebben even bijgekletst. Ook hier kun je lekker eten wat we dan ook gedaan hebben. 


En dan heerlijk genieten van het jammen. Rond half elf stopten ze ermee en zijn wij op onze stalen ros gestapt en Martijn nam een tuk tuk naar ?.Toen we terugkwamen bij het hotel was de muziek hier ook nog volop bezig en niet in ons genre moet ik bekennen.Wat een pokke herrie op zijn Rotterdams gezegd! Het is moeilijk tv kijken met zo'n rockband op de achtergrond, dan maar wat harder. Het duurde niet lang voor de droom van gisteren me weer te pakken had.
Welterusten en tot morgen..................


Geen opmerkingen: