woensdag 3 januari 2018

De Black Mountain en een goede olie massage

Woensdag 3 december 2018
Hua Hin.

Vandaag na het ontbijt voor de tweede keer een poging gewaagd om naar de Black Mountain te gaan, maar een stuk onder de top hebben we besloten om het op te geven want hij is echt te stijl voor ons. We zijn tijdens de afdaling ergens linksaf geslagen en zijn synchroon met de zee mee gefietst richting het noorden. Op een gegeven moment kwamen we langs een straat restaurantje met een ijscokar voor de deur en hebben daar een Magnum gekocht, wel iets te duur want ze zag wel dat we toeristen waren.

Ina nog steeds snotterig.

Beelden bij een tempel.

Er gebeuren nog steeds veel erge dingen bij de Thaaien thuis!
Voor hier is 180 Bath voor 3 ijsjes erg veel. Het restaurant waar we stil hielden was van de vrouw van een motor agent die ook even kwam lunchen met zijn collega. 

Lekker ijsje Ina?
Onderweg komen we steeds meer omgegooide geesten huisjes tegen wat inhoud dat er thuis iets ergs is gebeurd (ziekte, overlijden of brand) en ze een nieuw huisje kopen om de geesten gunstig te stemmen. Ik wilde ook nog wat orchideeën stekjes kopen maar de kwekerij was gesloten. We besloten om bij Jeroen wat te gaan eten want het was best wel een stuk fietsen. Het bestellen ging moeizaam want probeer maar eens twee gekookte eieren over je ham/kaas salade te bestellen bij de bediening die geen woord Engels spreekt. Gelukkig hebben we Jeroen nog om dan in te springen. Na het eten snel naar huis om te douchen want ik heb mezelf getrakteerd op een olie massage in die nieuwe salon die we van de week hebben ontdekt. Nou ik moet zeggen dat het super was. Na onze behandeling zijn we naar een zaakje tegenover ons hotel gegaan om daar wat te drinken in een ondergaande zon. Tegen zeven uur kregen we honger en hebben we wat pannenkoeken met banaan op het plein gehaald om boven op bed op te eten bij Jinek.
Welterusten en tot morgen..............




Geen opmerkingen: