zondag 31 december 2017

Stukje fietsen en het oude jaar uitluiden.

Zondag 31 december 2017,
Hua Hin.

Vandaag weer lang uitgeslapen omdat het voor deze oudjes erg laat was geworden. We zijn bij Jeroen een lekkere uitsmijter met ham en kaas gaan eten en daarna op de pedalen langs de Canal Road  om de benen een beetje los te maken. Het was een leuke tocht door deze kant van Hua Hin. We kwamen nog langs twee tuinen waar een schip in stond en waar ze in wonen.

Boot in de tuin.

Kijk eens wat een lekkere fiets kuiten.
Na de fietstrip wat gedronken bij het clubhuis en een afspraak gemaakt om te eten bij de Ketserin boven het strand gebouwd op palen. We hopen dat ze er volgend jaar nog staan want het hele rijtje heeft de aanzegging gehad dat ze moeten verdwijnen omdat ze illegaal zijn gebouwd jaren terug. Op tijd terug voor nog wat boodschappen bij de Tesco en Ina fietste even door naar de Market Village voor brood en een flesje wijn op de kamer. We hebben een klein uurtje geslapen om ons voor te bereiden voor de lange nacht. Rond zeven uur hebben we Martijn opgepikt en zijn gaan eten aan het strand. Het was er verschrikkelijk druk zodat we op een tafel moesten wachten. Toen we net zaten werden er brillen en verlichte oren uitgedeeld om de sfeer te verhogen. 

Disco man.

Disco woman.
 Weer een gezellige maaltijd.
Ina ging weer voor de Hot Pan.
Er heerste een gezellige stemming op deze laatste avond van het jaar. Rond half elf zijn we terug gelopen naar Jeroen om daar de jaarwisseling mee te vieren. Het was erg gezellig onder elkaar. Martijn had nog vuurwerk gekocht en begon met afsteken van zijn 10.000 klapper. 

Happy new year.........
Of ik er blij mee was laat ik in het midden, het was een hoop herrie. Zijn pijlen vond ik wel mooi. Na nog een uurtje babbelen met elkaar, Jeroen en zijn vrouw Nathalie, zijn we in een tuk tuk gestapt om naar ons hotel te gaan waar het op het plein nog steeds feest was met levende muziek. Er was wel veel politie op de been want ze hadden informatie dat er weer aanslagen gepleegd konden gaan  worden door terroristen uit het zuiden. We konden hier geen rekening mee houden want dan ben je nergens meer veilig. Met de muziek op de achtergrond zijn we in slaap gevallen.
Welterusten en tot morgen in het nieuwe jaar...................


Geen opmerkingen: