donderdag 28 december 2017

Op ziekenbezoek bij Wim.

Donderdag 28 december 2017
Hua Hin.

Ina is nog steeds verkouden en ik begin op te knappen. Vandaag nog maar een rustige dag er van maken. Lekker uitgeslapen en een lekker ontbijt genomen op onze kamer. We zijn nog steeds blij met onze waterkoker die we hadden meegenomen voor een lekker bakkie op de kamer. Vanwege de regen laten we de fietsen maar staan vandaag. Voor de lunch zijn we naar Jeroen gelopen voor een kom groentesoep om nog meer aan te sterken. Rond half twee namen we een tuk tuk naar Soi 83 om Wim te bezoeken na zijn ziekenhuis ontslag. We gaven broer en zus een lift naar Market Village want daar kwamen we toch langs en kon zij gelijk een brood meenemen voor ons bij die lekkere bakker. De tuk tuk zette ons af aan het begin van het straatje want we wisten niet precies waar het was terwijl we hier al 100 maal doorheen gelopen waren. Hun complex heet Big Apple en zag er heel gezellig uit. Sylvia heeft ons even rondgeleid en ik moet zeggen dat wij heel gecharmeerd waren. 










Een compleet appartement met groot balkon en een complete keuken, veel kastruimte een wasmachine beneden en netjes afgewerkt voor de prijs van 24.000 Bath (€ 600) per maand. Dit is wat voor ons als we voor langere tijd willen verblijven. Na ons afscheid zijn we op de Tuk gestapt, terug naar ons hotel. De avond was ook al besproken met Lucienne en Martijn om nog een keer bij onze vriend op de nachtmarkt te gaan eten. Na een frisse douche besloten we om te gaan lopen naar onze afspraak bij Jeroen. We pikten ze op en zijn doorgelopen naar de markt waar Ina zich liet verleiden tot de aankoop van nog een leuk tasje van Prada!
Het was heel erg druk bij ons restaurant maar kregen toch een tafel. 


Onze eerste selfie in Thailand.
Na het eten nog een beetje schooieren op de markt en daarna nog een slaapmutsje bij ons clubhuis waar Conny en Jan ook zaten. Een gezamenlijke tuk tuk naar huis en deze dag zit er helaas ook weer op. We zijn helaas over de helft van onze vakantie heen.
Welterusten en tot morgen met beter weer...............


Geen opmerkingen: