vrijdag 29 december 2017

Dagje strand, lange wandeling en galgenmaal voor Lucienne.

Vrijdag 29 december 2017,
Hua Hin.

Ina werd weer hoestend en proestend wakker; met mij gaat het steeds beter. Komt misschien door het Singha bier!Toch gaan we nog een keer naar het strand vandaag omdat het Lucienne haar laatste vakantiedag is. De wind is gaan liggen en de temperatuur is ook weer omhoog gegaan. De Ferrari van een van de managers werd opgehaald met een oplegger, wij denken dat hij hem heeft verkocht omdat hij er nooit in reed. 

Een leuk speeltje!
Na het ontbijt weer op de fiets naar het paarden straatje waar we de fietsen kunnen stallen langs de kant van de weg. Iedereen was er al, inclusief Conny en Jan. Zoals iedere dag beginnen we met een shake van mango voor de pietamientjes.

De dames genieten.

Conny en Jan.

Martijn aan de frites.

Heerlijk dat strandleven.
Na een half uurtje kletsen vroeg ik Martijn en Jan mee voor een lange strand wandeling door de vloedlijn. Bathjes in de zak voor een tussenstop halverwege en een pet op want de zon brandt weer gemeen. Na 3 kilometer zijn we bij de Cocosnut van Rob, een Nederlander, neer gestreken voor een potje bier want dit lopen in het zand maakt dorstig en je moet hier uitkijken voor verzuring en uitdroging!. Na de man twee flesjes Singha hebben we afgerekend en zijn we op de terugweg gegaan. Ik stelde voor om met zo'n banaan over het water terug te varen maar dat vonden de jongens geen goed idee, ze waren bang dat hij ons om liet slaan omdat dat de bedoeling is van zo'n banaan. Na de wandeling terug nog een klein hapje en toen weer op de pedalen terug naar het clubhuis. Wij op de fietsen terug naar het hotel en Lucienne met de tuk tuk omdat die bij ons in de kamer bleef slapen voor een nacht. Er was geen plaats meer in haar hotel dus hebben wij er een bed bij laten zetten. 's Avonds met z'n drieën op het plein beneden ons gegeten met weer zo'n lekkere pannenkoek met banaan en ei als dessert en daarna nog even nagenieten op ons balkon met de muziek van beneden. Bijtijds naar bed want de wekker voor Lucienne loopt om 5 uur af.
Welterusten en tot morgen.................
Oh ja, hier nog even een foto van het tasje Michael Kors voor Lyda dat we voor je meenemen.