zondag 24 januari 2016

Luieren, eten in een tuin en een hevige stortbui.

Zondag 24 januari 2016
Hua Hin.
 
Door het feit dat we graag willen beginnen in ons nieuwe appartement begint de zin van iets te doen hier aardig weg te ebben.
We hebben de rekening van de notaris ontvangen en willen eigenlijk zo snel mogelijk naar huis vliegen. We hebben deze morgen dus lang geluierd en na een zwempartij gingen we pas de straat op toen het lunchtijd was. We zijn gaan eten in een tuin langs de overkant van het spoor en ik moet zeggen, dat was weer een schot in de roos. De zaak zit notabene naast onze wasserij waar we gelijk de was afgaven. We zijn hier tig keer langs gelopen maar eigenlijk zie je vanaf de straat niet zo goed de achterliggende tuin waar het erg druk was. Z'n kip was zo voortreffelijk bereid en ook de rest van het eten kreeg een 8 en de Singha een 10.
 
Wat een leuke tuin om te eten.
 
Simpel maar erg lekker.
Ina vond dat ik op de foto moest met mijn geknipte haar.
Na het eten zijn we wat gaan mailen met de mensen die wat willen kopen van ons, nu we minder bergruimte krijgen. We zijn al het een en ander kwijt geraakt aan een nieuwe eigenaar. Voor het hotel staan mooie heggen waar bloemen uit groeien.
 
Mooi gezicht.
 
En de zijkanten zijn kaal.
 
Bij de gele Adidas zwembroek is ons appartement.
Tegen het eind van de middag kwam de langverwachte regenbui naar beneden met een geraas van jewelste. Dit is wat anders dan Holland.
 
 
Nadat het uitgeregend was na negen uur zijn we naar beneden gelopen en hebben spaghetti besteld om op de kamer op te eten. Ook een chocolade cake-je als toetje ontbrak er niet aan. Na dit alles is Ina nog een laatste keer omlaag gegaan met de lift  want er zitten natuurlijk ook ijskramen op het plein, zelf nam ze een Magnum met nootjes. Volgende week gaat dat niet meer zo makkelijk. Nog wat napraten over de inrichting van Rijswijk en zachtjes in slaap gesukkeld.
Welterusten..................
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen: