woensdag 27 januari 2016

Een koudegolf en muziek bij Ray.

Maandag 25 januari 2016
Hua Hin.
 
Door de stortbui van gisteravond is het gelijk ander weer geworden in Thailand. Sinds jaren is het niet zo koud geweest, 16 graden en een stevige wind. Iedereen loopt met jassen en sjaals over de oren. Wij zijn aan de overkant van het hotel gaan ontbijten met onze lange broek en jas aan. Echt een vreemd gezicht al die koukleumen.
 
Met de jas aan ontbijten.
Daarna zijn we gaan luieren in de kamer en een verhaaltje gaan schrijven want de thuisblijvers wachten op nieuws. Tegen tweeën zijn we er weer op uit gegaan om te gaan lunchen bij Lucky langs de spoorbaan. Weer een nieuwe zaak voor onze ontdekkingsreis, ook heel lekker. Alleen werd de pindasaus koud geserveerd.
 
Een kipsalade en saté met frietjes en Ina bruchette.
Het was weer maandagavond dus tijd voor Ray's Place ondanks de kou. De beste man had allemaal kachelpotjes neergezet onder de tafels om maar te zorgen dat er niemand  wegliep. Nadat de muziek werd ingezet vergaten we de kou een beetje en werd het toch weer gezellig.
 
 
 
Lekkere warme voeten.
 
Handig zo'n vuurpot.
 
Conny met een dikke sjaal.
Rond half tien kreeg Conny het toch echt koud en zijn zij naar huis gegaan met een tuk-tuk. Wij namen nog een drankje en zijn daarna ook opgestapt. Het was niet lekker meer. We zijn terug gelopen naar ons hotel en warm onder de wol gekropen met een pyjama aan. We hopen op beter weer, want morgen zouden we gaan fietsen met J&S bij de Black Mountain.
 

Geen opmerkingen: