donderdag 25 december 2014

Uitslapen op eerste kerstdag.

Donderdag 25 december2014
Hua Hin.

Na een lange uitslaap vanwege de nachtmis zijn we na het ontbijt nog een poging gaan wagen op het derde stuk strand.
We zijn wel een heel stuk verder gekomen maar konden nog niet ons doel Khao Takiab bereiken. Het zeewater stond nog steeds tegen de hotelmuren te klotsen en sommige hadden uit voorzorg zandzakken bovenop hun trap gelegd.

Zandzakken voor de deur.
De temperatuur was geweldig met 34 graden het was peentjes zweten tijdens ons loopje ook vanwege de zware stappen die je moest doen door het water. Na 200 meter zijn we weer omgekeerd en naar het tweede gedeelte gelopen waar het strand wat breder was en waar Ina even een duik nam en zijn lekker gaan eten bij Tum.

Dag zonnebril.........sufferd

Richting tweede gedeelte.
Het was inmiddels half drie dus we hadden best wel trek gekregen in gebakken rijst. Ina met een bordje varkensvlees en ik hield het bij sweet en sour met shrimps samen met een grote Shinga smaakte dat voortreffelijk. Na het eten zijn we nog even langs Say Cheese gelopen om te vertellen tegen Conny dat we morgen een half uurtje later willen beginnen met fietsen. De bakker gooide een beetje roet in het eten omdat ik pas om half acht mijn verse broodjes en gekookte eitjes kan krijgen, maar dit was geen probleem voor Conny. We namen gezamenlijk een biertje en wijntje en zijn bij de buren nog even onze voeten laten masseren voor de grote trip morgen. Omdat we morgen vroeg op willen staan zijn we dichtbij op de nachtmarkt een spaghetti gaan eten en vroeg onder de wol met een beetje tv kijken. Welterusten..........

Spaghetti en Noodles soep.

Geen opmerkingen: