zondag 28 december 2014

Goed uitgeslapen na zware avond.

Zaterdag 27 december 2014
Hua Hin.

Doordat we een avondje zijn doorgezakt bij Say Cheese hebben we heerlijk uitgeslapen en zeer laat ontbeten. We besloten om de ochtend als verloren te beschouwen en gingen na het douchen richting Hilton om daar aan de overkant een  verse salade als lunch te gaan gebruiken. Ina koos voor de Caesar salade en ik ging voor de tonijn salade met een glaasje melk, want dat schijnt te horen bij een kater.

Jut en Jool aan de salade,
Nadat we dit naar binnen gewerkt hadden, gingen we toch een poging wagen om wat over het eerste stuk strand te lopen ( te beginnen bij het Hilton).

Ingang strand bij het Hilton.
Na deze "onmenselijke prestatie" vonden we dat we een uurtje rust hadden verdiend op bed. Het was inmiddels al een uur of vijf geworden. 's Avonds zijn we weer op de nachtmarkt gaan eten bij onze vriend.
Eigenaar Hua Hin Seafood restaurant.
Ina ging voor een mosselpan en ik nam de garnalen in een jasje met gebakken rijst.

Garnalen in een jasje.

Mosselpannetje voor Ina.
Op een gegeven moment kwam het oude omaatje uit Birma weer langs gelopen en liet Ina zich toch weer overhalen om een ketting te kopen maar dan moest ze wel weer op de foto met haar.
Het is haar weer gelukt wat te verkopen!
Na afloop zijn we nog even naar het oude centrum gelopen waar ik een mooi geel overhemd had gezien met lange mouwen voor thuis, de koop werd gesloten voor 300 Bath (€ 7,50) en na afloop nog een uurtje mensen kijken in de fauteuil bij Pui want we moesten wachten op 10 over 11 want dan waren we 24 jaar niet getrouwd. Thuis gekomen had ik een foto ontvangen van Lijka met de eerste sneeuw in Nederland. Welterusten.......


De eerste sneeuw in Zaltbommel.
Foto aangeleverd door Lijka Kuijntjes.

2 opmerkingen:

Jielus Hendrik Kuijntjes zei

Toch een andere foto gebruikt Cees? Nog veel plezier en laat die verhalen komen!

Ceesdesnor zei

Ik wilde niet zo brutaal zijn om Lijka op mijn blog te plaatsen.