vrijdag 31 januari 2014

Nog een keer fietsen in Cha-Am.

Zondag 26 januari
Hua Hin.

Vandaag besloten we om nog een keer te gaan fietsen in Cha-Am. Onze fietsenmaker had voor ons geen fietsen meer dus moesten we 1 kilometer naar de boulevard lopen om daar twee fietsen te huren voor een uurtje of drie.

Ze worden hier iets anders bereid.
We hebben eerst op de rechterkant van de boulevard gefietst waar we koffie met gebak namen bij een Italiaans zaakje. Op de terugweg kwamen we Piet en Dine op de scooter tegen die terug kwamen van een bruiloft en ons vroegen wat te komen drinken in hun hotel op de linkerkant van de boulevard.


Kijk eens wat een kuiten!
Zeven verschillende tinten.

Ik zag ook wel dat hij roze was!
Ze hebben daar een mooie suite. We moesten opstappen om onze fietsen terug te brengen en probeerden een taxi naar de grote weg te krijgen. Dat lukte niet omdat ze de hoofdprijs vroegen namelijk 200 Bath voor 1 kilometer terwijl we voor ons busje naar Hua Hin maar 40 Bath betalen en dit 25 kilometer is. Na mijn weigering en weglopen, gingen ze blèren en wilden ze het voor 100 Bath doen maar dat was te laat dan krijg je niks meer van mij en zijn we gewoon nog een stukje gaan lopen. Mini-van naar huis en nog even relaxen op het balkon in de schaduw met een Singha en een wijntje voor Ina. We besloten om op onze laatste dag hier op de markt te gaan eten bij Hua Hin restaurant ons vaste plekje en moesten natuurlijk ook nog naar Pui om haar gedag te zeggen. We wilden niet te laat naar bed omdat we de wekker voor de volgende ochtend moesten zetten op 8 uur. Welterusten............

Geen opmerkingen: