maandag 20 januari 2014

Kaartje voor VIP bus naar vliegveld kopen.

Maandag 20 januari
Hua Hin.

Na onze dagelijkse strand wandeling waar we op het strand werden gemanicuurd en gepedicuurd zijn we gelijk naar Market Village gegaan om voor de laatste keer geld op te nemen.


Onder het mes.

Even scrubben.
Wat hebben we het slecht.

Een aangespoelde zeemeermin.

Beach hotel.

Condo voor volgend jaar?
Daarna hebben we op het busstation op Soi 96 een kaartje voor de terugreis op 27 januari gekocht. Op die dag vertrekken we om 12.00 uur naar de luchthaven in Bangkok waar onze vrienden  Paul en Jenny ons zullen ophalen en waar we de laatste nacht zullen verblijven. Dat vinden we veiliger om dichtbij de luchthaven te zijn omdat we de volgende dag om 13.00 uur terug vliegen. We liepen
terug naar de markt waar we wat gegeten hebben en nog een voetmassage hebben genomen. Het werd al later dus we besloten om naar het hotel te gaan om een stukje te schrijven en de verplichte rust in acht te nemen. Voor de avond hadden we weer een tafeltje bij Ray besteld om te genieten van de Jazz sessie. Al met al was het een super gezellige avond met musici uit 9 verschillende landen die elkaar soms nauwelijks kennen maar wel dezelfde muziek spelen. Leuk is dat. Muziek verbroedert dat klopt dus wel.


Aan ons tafeltje zat een stel uit Noorwegen die ook 3 maanden in Thailand blijven om de winter te ontlopen. Hij liet een foto zien die hij gekregen had waar volgens hem de sneeuw een meter hoog lag. Dan is het hier toch lekker hoor!
Welterusten maar weer......................

Geen opmerkingen: