donderdag 23 januari 2014

Afspraak maken voor Ina om haar tanden schoon te laten maken in kliniek.

Dinsdag 21 januari
Hua Hin.

Deze ochtend zijn we voor Ina een afspraak gaan maken om haar gebit te laten reinigen bij een Dental Clinic. Volgens de tandarts duurt dit ongeveer drie kwartier en hij doet dit voor zeggen en schrijven 1000 Bath (€ 22,50). We zijn gelijk doorgelopen naar het tweede strand gedeelte voor een loopje en Ina heeft daar nog een pedicure behandeling gehad met een likje verf op haar tenen. Terug in de buurt van het hotel geluncht en 's middags lekker gelezen en de trolley gepakt omdat we morgen een tripje van 2 dagen met de Jazz train gaan maken.

Verse vis.

De garnalen voor Ina liggen erop.

Keizer Halle Salasie.
's Avonds een hapje gegeten op ons vaste plekje bij Hua Hin restaurant op de nachtmarkt waar we nog een Noors stel tegen kwamen die ons vertelde dat waar hij vandaan kwam, vlakbij de Noordpool, het -29 graden was en dat ze er 4 maanden geen daglicht zagen.

Het dans paleis.

Kijk ze zingen met de 70e jaren muziek.

 Ik kan me voorstellen dat hij het hier wel naar zijn zin heeft. Ondanks dat we er vroeg uit moeten (8 uur) zijn we toch nog wat gaan drinken op het dans pleintje en zijn we daarna romantisch terug gelopen naar de sponde. Welterusten..................

Geen opmerkingen: