vrijdag 24 januari 2014

De Jazz Train dag 2.

Donderdag 23 januari
Don Sai.

Ondanks het harde matras hebben we toch lekker geslapen. Om ongeveer 7 uur waren we wakker en hebben ons aangekleed om te gaan ontbijten. Na 3 weken weer een gebakken ei op brood smaakte best. 

Eitje uit Barneveld.

Lekker genieten.
Tijdens het ontbijt hoorden we dat de bus ons om 12.00 uur zou komen ophalen. Weer voor het strand was het niet want het waaide nog steeds heel erg hard hoewel de temperatuur goed was. We besloten dus maar om de omgeving te gaan verkennen. Het was er erg rustig dus weinig te beleven. Geen plek voor ons. We besloten ruim op tijd terug te zijn want je weet maar nooit misschien komt de bus wel eerder. Om klokslag 12.00 uur was hij er en werden de koffers en tassen ingeladen voor de reis terug naar Hua Hin. Er werd nog even een groepsfoto gemaakt en daarna konden we instappen. Het voltallige personeel inclusief hond stonden ons uit te zwaaien. Na een rit van ca. 2 uur kwamen we in Hua Hin aan en lieten ons afzetten bij Ray's Place om daar nog wat te eten.

Nog even een hapje eten.
Ray z'n vrouw kwam meteen op ons af met de opmerking dat Ray niet goed voor ons gezorgd had als we nu wilden eten maar wij spraken dit direct tegen. We hadden gewoon trek. Daarna zijn we naar onze kamer gegaan en hebben de rest van de dag geluierd. We hadden zelfs geen zin om 's avonds te gaan eten dus hadden we allerlei lekkere dingen gekocht voor op brood en die op de kamer opgegeten. Ik heb een video gemaakt van deze trip en is te bekijken 3 verhaaltjes hoger en op You Tube onder de naam : Jazz Train January 2014 part 1 and part 2.
Welterusten............

Geen opmerkingen: