dinsdag 1 januari 2013

Luierdag.


Zondag 30 december
Hua Hin.

Door de drukke en lange vermoeiende dag van gisteren besloten we er vandaag maar een makkelijke  van te maken. 


Goed verzord ontbijt.
Toast  met kaas en tomaat.
We hebben op ons gemak ontbeten en zijn naar boven gegaan om onze zwemkleren aan te trekken voor onze loop op het strand.
Na 2.5 kilometer gelopen te hebben, zijn we koffie gaan drinken in onze koffietent Chan Sawang met een lekkere donut die we onderweg kochten bij een wandelende donut verkoper.

Onze donut verkoper.
Op de terugweg zijn we neer gevallen bij een oud vrouwtje die onder een parasol vers schoongemaakt fruit verkoopt. Daar hebben we allebei een stuk ananas opgesmikkeld. 
Het was enorm druk op het strand want er waren  150.000 Thaise toeristen uit Bangkok om hier oud en nieuw te vieren. Om op krachten te komen na de vorige dag leek het ons verstandig om voor de lunch een gezonde salade met bacon te nemen om de hoek van ons hotel. Na wat slaap ingehaald te hebben en een frisse douche zijn we wat vroeger dan gewoonlijk gaan eten bij Heidi. 
Ina nam medaillons van varkensvlees en ik bestelde rundvlees in een pepersaus, waar ik geen spijt van kreeg. Omdat we tijdens het eten een mailtje kregen met positief nieuws over Ben vierden we dat met een heerlijke Irish coffee en Ina een koffie met Tia Maria. Omdat het nog aan de vroege kant was zijn we een stukje verderop op een  plein neergestreken waar een trio ouderwetse muziek speelde.


Muziek bij JJ's Bar.
Doordat het hier zo gezellig was (er werd ook volop gedanst) werd het toch weer laat. Rond middernacht zijn we in een tuk-tuk gestapt en huiswaarts gegaan. Weer moe maar zeer voldaan zijn we in slaap gevallen.

Geen opmerkingen: