maandag 24 december 2012

We hebben de FN outlet bereikt.

Zondag 23 december
Hua Hin.

Na ons loopje hebben we om de hoek gegeten en zijn we op de bus gestapt naar de FN Outlet.

Aan de masaman (een kerrie gerecht met kip).
Dit is een groot winkelcentrum met merkkleding tegen lage prijzen. Het bussen blijft leuk! Bij aankomst zagen we meteen een grote dinosaurus die om een foto vroeg!

Dino.
Binnen zagen we direct een leuke pet voor mij, gemaakt van een soort stro. We schrokken ons echter een ongeluk toen we de prijs zagen; afgeprijsd van 10.000 Bath naar 4.895 Bath zo'n kleine € 125,= en dat voor een pet! Toch maar even vragen of dit wel klopt en ja hoor het winkelmeisje wist heel verbaasd te zeggen maar het is een echte Panache! Waarop ik antwoordde; voor die prijs koop je een nieuwe auto!
Verder stonden er hele forse klassieke meubelen zoals eethoeken, bankstellen en slaapkamers. Over het algemeen was de rest allemaal kleding waarvan Ina  de damesmode vond tegenvallen. Op de mannen afdeling hadden ze leuke dingen voor schappelijke prijzen. Na wat klein spul gekocht te hebben, zijn we de weg overgestoken om te proberen met de bus naar huis te komen. Men had ons verteld dat de laatste bus om 18.30 uur ging, dus hadden we nog tijd genoeg, maar helaas dit is Thailand en er kwam geen bus meer. Tijdens onze wandeling moesten we door een lange tunnel heen waar opeens halverwege het licht uitviel terwijl de auto's met 120 km per uur langs je heen raasden. Gelukkig liepen we wel op een stoep maar het was zo donker dat je niet kon zien of er soms een gat in de stoep zat wat hier best wel vaak voorkomt. We waren dan ook blij dat we licht zagen aan het eind van de tunnel waar een taxi stond te wachten die ons toch had opgemerkt in het donker en ons netjes terugbracht naar het hotel. Na een lekkere douche waren we weer fit genoeg om op de night market te gaan eten. Toen we aankwamen bij ons favoriete restaurantje bleek het zo druk te zijn dat we besloten eerst iets te gaan drinken even verderop in het Railway restaurant. Na een klein uurtje zijn we teruggegaan en was er gelukkig een tafel vrij. Ik ging weer voor de grote garnalen in een jasje en Ina nam weer spareribs. Na afloop zijn we nog even naar de Heaven gegaan waar we gelukkig de schoenpoetser weer tegen kwamen die we 3 dagen gemist hadden. 

Gezellige boel.
Het bleek dat hij naar z'n zieke moeder in Bangkok was geweest die daar in het ziekenhuis ligt. De schoenpoetsbeurt voor 2 paar schoenen hebben we maar doorgeschoven naar morgen, na het Kerstdiner in de grote tuin. Tegen middernacht namen we een tuk-tuk naar huis om lekker "onder de wol" te kruipen.


Geen opmerkingen: