zaterdag 22 december 2012

Bezoek aan Hans en zijn vrouw.

Zaterdag 22 december
Hua Hin.

's Morgens hebben we op het gemak de weblog bijgewerkt en besloten niet te gaan lopen op het strand maar te gaan kijken voor een nieuwe witte broek voor mij. We namen de song-taew naar Market Village en de eerste de beste winkel was raak. Daarna weer gauw richting hotel om in de buurt te lunchen want we wilden op tijd een taxi nemen om een bezoek te brengen aan Hans Visser en zijn Thaise vrouw Panida. 
Zonder woorden.
We hebben aan het hotel gevraagd om een taxi te regelen naar het opgekregen adres, zo'n 4 kilometer van het hotel verwijderd. De chauffeur had toch moeite om het te vinden en we besloten Hans te bellen en zijn vrouw aan de chauffeur uit te laten leggen, hoe hij moest rijden. Dit lukte goed en Hans stond ons al op te wachten. Na een hartelijke ontvangst met Hollandse koffie en speculaas, hebben we gezellig zitten kletsen over Voorhout en hoe het leven in Thailand is.


Lekkere bitterballen van Palida.
De tips en informatie die we van Hans ontvingen, waren van harte welkom. Na een gezellige Hollandse borrel met cola (ik had nog een aangebroken fles uit Holland) en echte bitterballen gemaakt door Panida wat wij wel bijzonder vonden; een Thaise vrouw die Hollandse bitterballen kan maken en lekker ook! Ze hebben een mooi huis van alle gemakken voorzien. Toen het donker begon te worden, besloten we om op te stappen en Hans bood aan om ons met de auto terug te brengen. Na ons te hebben opgefrist, zijn we gaan eten in het restaurant direct naast ons hotel. Voor de eerste keer viel het tegen. De entourage, de muziek en het eten was allemaal onder de maat. De spare ribs die Ina besteld had, leken wel afkomstig van een dinosaurus en waren baggervet! We hebben maar snel iets gegeten, afgerekend en ergens anders naar toe gegaan. Bij Pui in de Heaven heeft Ina een heerlijke kop koffie met Kahlúa genomen.

Geen opmerkingen: