donderdag 27 december 2012

Tweede kerstdag.

Woensdag 26 december
Hua Hin.

Vandaag is het tweede kerstdag en we beginnen na de maaltijd toch met een strandwandeling. De wind is in grote lijnen gaan liggen en de rust is weer gekeerd. Door de afkaveling is het strand wel veranderd, iedereen heeft z'n plek smaller moeten maken, waardoor we langer door de rijen ligstoelen moeten klauteren om op open strand te komen. Maar dat mag de pret niet drukken.Ons dagelijks bakkie Nescafé bij de beo blijft gezellig, al praat hij weinig.


Chan Sawang.
Na onze voeten te hebben afgespoeld aan het begin van het strand besloten we om de meisjes van de voetmassage een bezoek te brengen vanwege de kerst en liet Ina al het eelt van haar voeten en ziel afhalen. Ik was eerder klaar dan Ina en ben alvast een biertje gaan drinken in het muziekcafé met de naam Joy waar Ina later ook heen kwam. 's Avonds hebben we gegeten bij Hua Hin Seafood op de nachtmarkt.

Bij Hua Hin Seafood.
Rond 10 uur zijn we richting bed gegaan want de volgende dag staat Pranburi op het programma en gaan we proberen om het Nationale park Khao Sam Roi Yot te bereiken.

Geen opmerkingen: