maandag 27 december 2010

Tweede Kerstdag.

Onze boom thuis.
Zondag 26 december 2010-12-28
Na de gebruikelijke ochtend rituelen zijn we naar de hoofdstraat gelopen voor vervoer naar het strandje van de Belg. Onderweg nog even langs Bo om vervoer naar Bangkok te bestellen. Nog even voor de laatste keer geld uit de muur gehaald en overgestoken naar de klaar staande taxi. Na de vraag wat het koste vroeg de chauffeur te veel waarna we zeiden dat we wel vast gingen lopen en onderweg een andere zouden nemen. Na 150 meter kwam hij eraan gereden met 3 vingers omhoog, wat betekende dat hij ons nu wel wilde brengen voor 300 Bath. Wat ook de normale prijs was. Soms moet je ze even prikkelen om het gewoon goed te doen. Aangekomen bij de Belg een lekkere verse koffie en een groot strandbed waar je met z´n tweeën op kan. Na de 2de bak hebben we een wandeling door de zee gemaakt, je begrijpt wel met de kuiten bloot.


Heerlijk strand.
Na terugkomst mocht de mango-shake ook niet ontbreken. Dit was ook de derde keer dat ik de zee inging, ik heb het niet zo op zout water. Rond één uur zijn we aan tafel gegaan voor de lunch.


Mijn prakkie.
En deze is van Ina.
We maakten gelijk een afspraak voor een massage voor 2 uur, maar dat redden de kneeddames niet omdat ze met 2 man het haar van een meisje aan het invlechten waren. Jammer maar wij hadden een afspraak met de chauffeur die ons had afgezet ( de prijs was toch niet zo slecht dat hij aanbood om ons ook weer op te halen).Toen wij om kwart voor drie naar de weg liepen stond de chauffeur al te wachten. Na een half uurtje waren we weer thuis en zijn nog even bij Bo langs gegaan om het vervoer naar Bangkok te betalen. Daarna hebben nog even in zoet water gezwommen, wederom tot het donker werd. Je gaat merken dat je wat ouder wordt want na het eten snel je mandje in met wat tv kijken. Zo’n dag sjouwen maakt je echt wel moe in 34 graden. Welterusten allemaal.
Laatste blik bij Mark de Belg.


Geen opmerkingen: