maandag 27 december 2010

Nog een keer Kai Bae.

Maandag 27 december 2010.
Koh Chang

We besloten om nog een keer te gaan slenteren langs de kraampjes van Kai Bae. Ik had het idee dat Ina nog iets wilde kopen, wat ze natuurlijk niet toegeeft zoals elke andere vrouw. We hadden snel een taxi die ons er in een kwartier naar toe bracht. Het was weer verschrikkelijk heet vandaag. En ja hoor bij de tweede kraam was het raak, Ina zag een leuk jurkje hangen en na het afrekenen ook nog een nieuwe bikini.
Het nieuwe jurkje. 
Dit was wat te veel van het goede want bij thuiskomst bleek het broekje te klein. Je begrijpt het al,er zwemt nu een Thaise schone in haar nieuwe bikini. We zijn koffie gaan drinken in een ons bekend zaakje waar we eerder hebben gezeten met het Belgische stel.

Koffie in Kai Bae.
Rond 1 uur terug met de taxi en op de hoofdweg voor ons resort hebben we ieder 3 spiesen gegeten met friet en een beetje sla, ik kip en Ina varkensvlees. Dit was geen inhaligheid maar simpelweg de aanbieding. We hebben na het zwemmen dan ook niet meer gegeten.Dit kwam door de combinatie moe en genoeg gehad. We zijn weer vroeg naar ons mandje gegaan en wat tv gekeken tot onze luiken dicht vielen.
We wisten niet dat het zo veel was.
Wat fijn zo´n badje naast je bed.

Geen opmerkingen: