maandag 23 december 2019

Op de fiets de buurt verkennen en nog een dagje strand met Martijn.

Dinsdag 24 december 2019,
Hua Hin,

Zondag besloten we op de fiets de buurt te gaan verkennen ten zuidoosten van ons hotel, iedere keer ontdekken we weer nieuwe straatjes en wegen.
Wat eigenlijk niet verwondelijk is want Hua Hin is best een grote plaats.
Het mindere hiervan is ook dat we wel eens een doodlopende straat in rijden waar veel honden de baas zijn en we dus snel benen moeten maken omdat we onze kuiten heel willen houden!
Voor de middag had ik afgesproken met een masseuse voor een olie massage in Soi 88 vlakbij ons hotel, die het fantastisch deed en Ina ging het zwembad in bij het hotel.

We hadden voor de avond weer een tip gekregen voor een ander restaurant met de naam " Happy Pig" waar we naar toe zijn gefiets in Soi 94.
Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om varkensvlees!
We werden hartelijk ontvangen door de Deense eigenaar en namen plaats aan een ruime tafel.
Ik nam een varkensfilet van 150 gram met friet en groente en Ina ging voor de karbonade met groente en friet, en ik moet zeggen een perfecte keus voor heel weinig geld.

Sorry voor het varken.

Een karbo voor Ina.
Mijn bordje koste 99 Bath waar ik van achterover sloeg, hoe kun je dit maken voor die prijs.
Martijn had ons uitgenodigd om naar Feyenoord te komen kijken om half negen wat we dus ook gingen doen.
Het was een leuke wedstrijd om te zien onder het genot van een biertje.
Na de wedstrijd op onze fietsen snel naar huis want het was al na elven en waren best moe van deze lange dag.
Maandag was weer een stranddag omdat Martijn vrij was, gingen we weer naar Mink waar hij al 3 bedjes gereserveerd had vlak naast Nora en Cees die ook lagen te zonnebaden.



Ina kocht nog 2 strandjurkjes bij een langstrekkende verkoopster die ze ook aan kan doen op kerstavond wanneer we gaan dineren bij Say Cheese.
We hebben gezellig geluncht met Nora en Kees onder de parasols want het was behoorlijk heet.
's Avonds hadden we met Martijn afgesproken op de Nachtmarkt om te gaan eten bij Hua Hin Seafood waar we ook al jaren komen.
We hadden onze fietsen bij Jeroen voor de deur gezet dus moesten we ze ophalen maar na nog een paar biertjes op het terras was het niet meer verantwoord om nog te gaan fietsen dus hebben we de tuk tuk gebeld voor ons laatste ritje die dag.
Snel naar huis want morgen is een grote dag met het kerstdiner bij Jeroen en Martijn.
Welterusten.............

1 opmerking:

Luciënne zei

Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo aan het genieten zijn. En gezellig dat jullie Martijn zo vaak zien. Dikke kus uit Amsterdam