donderdag 28 januari 2016

We zijn aan het afbouwen en eten bij Sarah-Jane.

Woensdag 27 januari 2016
Hua Hin.
 
We zijn echt aan het afbouwen. We hebben de notaris betaald en hebben nu toch wel het gevoel dat de vakantie over is. We popelen om terug te gaan en te gaan beginnen met het klussen in het nieuwe huis. Het behang en de gordijnen hadden we voor de vakantie al gekocht, dus dat is een zorg minder. De stukadoor Johan komt 1 februari zijn werk opnemen en de stoffeerder komt een dag later de maat opnemen voor de gordijnen.
 
Bronskleurige gordijnen en lambriseringbehang.
We hebben ook al andere verlichting gekocht, een set bestaande uit twee staande lampen en een hanglamp voor boven de eettafel en we gaan kijken naar een sfeerhaard met schouw.
 
Bronskleurige lamp.
 
Met een wokkel eromheen.
 
Voor de gezelligheid.
Maar nu weer even terug naar het vakantie verhaal. Op weg naar Jeroen voor de lunch vonden we ook nog grote sandalen voor mij, die hier erg zeldzaam zijn! Ina nam een broodje zalm met een ananas shake en ik een balletje brood met een mango shake.
 
Maat 68.
 
Nog een laatste shake.
Op de terugweg de schone was weer opgehaald en terug voor een lekkere douche. s' Avonds hadden we afgesproken om te gaan eten in de tuin van Sarah-Jane met Filipijnse muziek. Wat een gezellige sfeer is het daar toch.
 
Een zalige tuin met muziek.
 
We zijn hier blijven hangen tot een uur of half elf en namen toen de tuk-tuk weer terug naar onze slaapplek.
Welterusten..................
 

Geen opmerkingen: