vrijdag 29 januari 2016

Nog meer luieren en eten op de nachtmarkt en ons galgenmaal op vrijdag.

Donderdag 28 januari 2016
Hua Hin.

Mijn pen begint leeg te raken, de verhaaltjes worden korter.Nog meer luieren en daarna macaroni gegeten bij Lucky langs het spoor. En voor de laatste keer eten op de nachtmarkt waar ik een pet kreeg als trouwe bezoeker. Terwijl ik dit verhaaltje schrijf is het zaterdag ochtend en wachten we op Lucienne die onderweg is met een taxi uit Bangkok.
 
Een van de beste restaurants van de Night market.
Willem Alexander zou hier trots op zijn.
 
Vrijdag 29 januari 2016
Hua Hin.
 
Vandaag hebben we onze laatste strandloop gedaan, we zijn begonnen bij het Hilton en naar Sjan-Sawang gelopen voor de mango shake. Terug in het paardenstraatje voeten spoelen en weer aankleden. Nog eenmaal een voeten massage en even pedicuren voor mij en Ina manicuren met een oranje kleur.
 
Prachtig wit zand.
 
De Baan Bayan vanaf de zee gezien.
 
Even omkleden voor 5 Bath.
 
Ina probeert een agent te zijn maar kwam niet door de selectie.

 
Nadat Ina het volkslied had gezongen met haar oranje nagels hebben we een Italiaan opgezocht in een van de vele kleine straatjes om een tonijn salade te gaan eten met een stukje geroosterd stokbrood met knoflook. Hierna een tuk-tuk terug om nog even te relaxen op de kamer en een frisse douche te nemen. Want voor de avond hadden we afgesproken bij Jeroen om vandaar uit bij de hip (restaurant de Ketsarin aan de zee) te gaan eten.Maar vanwege de drukte zijn we naar de buren gegaan.
 
Eerst een drankje bij Jeroen.
 
Lekker boven het water in de wind.
 
Wat een lekkernij.
 
Mogen we al beginnen.
C&A hebben ook lol.
 
Seafood chili in hot pan.
Na dit heerlijke eten zijn we nog even terug gelopen naar de nacht markt voor een koffie met likeur. Dit was echt het laatste wat we deden met Conny en Albert.We zijn naar ons hotel gereden en hebben hartelijk afscheid genomen van onze vakantie vrienden waarna zij zijn doorgereden naar Khao Takiab. Morgen nog één verhaaltje over onze laatste dag. We gaan nu proberen te slapen want morgen wordt een zware dag.
Welterusten...........


Geen opmerkingen: