donderdag 8 januari 2015

Varen op het stuwmeer Kaeng Krachan.

Woensdag 7 december 2015
Hua Hin.

Vandaag hebben we afgesproken om met z'n zessen te gaan varen op het stuwmeer van Kaeng Krachan richting Petchaburi. Onderweg naar de boot werden we opgewacht door apen die plotseling uit de bomen, de weg op kwamen.

Overstekend wild.
Op de stuwdam zijn we nog even gestopt voor wat foto's en om te genieten van het prachtige uitzicht.

Ina en Lucienne op de dam.

Daar staan we dan!

Best hoog!

De centrale aan de voet van de dam.
Daarna ging de rit verder richting boot. Nadat de plek was gevonden hebben we eerst wat gedronken en zijn toen ingestapt. We kochten wat voer voor de apen die we zouden gaan voeren op het eerste eiland. Aoy gooide angstig het voer in het water want de apen zagen ons aankomen en sprongen massaal het water in en kwamen naar de boot toe zwemmen. Wij wilden die apen echt niet aan boord!

Prachtig zonlicht.

Aanval van de apen.

Martijn met Aoy.

Heerlijk op het meer.
Na de vaartocht zijn we richting Cha-Am gegaan om daar te gaan eten. De zaak zag er erg leuk uit en was vol gehangen met oude klokken. Het eten was er lekker als je het tenminste kreeg!

Hou je snavel!

Zag er leuk uit.
Om de een of andere reden kreeg ik mijn bestelde macaroni en Lucienne haar salade niet. Toen iedereen was uitgegeten en ik mijn eten nog steeds niet had na 7 keer sorry, besloten we om af te rekenen en weg te gaan. Uiteraard onder aftrek van de niet ontvangen maaltijden. We zijn terug gereden naar Jeroen en hebben daar nog een uurtje nagepraat. Welterusten.................

Geen opmerkingen: