vrijdag 9 januari 2015

Afscheid van onze nieuwe vrienden.

Donderdag 8 januari 2015
Hua Hin.

We hadden om 10 uur afgesproken om onze vrienden uit te gaan zwaaien. We werden hartelijk ontvangen met een bak koffie in hun appartement in White Sand. Na wat over en weer geklets wat we zoal met elkaar beleefd hadden, kregen we nog een tasje met lekkernijen mee en kwam hun taxi  voorrijden. Klokslag 12 uur vetrokken ze naar Bangkok waar ze tot zondag blijven.

Het afscheid valt zwaar.
Martijn en Lucienne vliegen dan naar Düsseldorf en Michel zou verder trekken om nog wat eilanden te gaan bezoeken. Wij zouden die middag op zoek gaan naar een nieuw scheerapparaat voor mij, die wij vonden in Market Village. In dit winkelcentrum verkopen ze van alles, zelfs nieuwe auto's.

Nieuwe Nissan, 4-deurs voor maar 800.000,- Bath (€ 20.000,-)
Onder het winkelcentrum is een parkeergarage voor scooters.
Inmiddels was het tijd geworden voor een milkshake maar omdat we die niet konden vinden is het maar een sorbet geworden. Heerlijk!

Spreekt voor zich!
Bij thuiskomst bleek het apparaat toch niet helemaal aan mijn wensen te voldoen. Na al dat geslenter was een voetmassage een weldaad voor onze kuiten. De massage salon aan de overkant van het hotel bleek goedkoop en goed te zijn. Raar, dat we die 4 weken voorbij zijn gelopen. Soms is wat je ver haalt lekker maar dus niet in dit geval! Daarna naar Jeroen gegaan voor wat bijkletsen en een biertje. De bedoeling was om te gaan eten op Soi 88 maar daar is niets meer van gekomen. Het was weer gezellig en we besloten hier te eten samen met Conny.

Heerlijke koffie toe.
 Daarna was het weer bedtijd. Welterusten..........

Geen opmerkingen: