dinsdag 20 januari 2015

De reis naar huis (Voorhout).

Dinsdag 13 januari 2015
Hua Hin.

Om vijf uur liepen alle wekkers af en werden we ook gewekt door het hotel. Voor de laatste keer de waterkoker gevuld en aangezet voor een bakkie koffie en thee voor mij. We hadden de vorige dag al wat broodjes klaargemaakt maar we hadden zo vroeg nog geen trek, dus namen we ze mee in de VIP bus. Nog even de laatste spullen in de koffer en alles in de lift gezet voor de laatste rit naar beneden. Ik had voor het gemak de vorige dag al afgerekend met het hotel dus we konden met een gerust geweten weg, wel nog even de sleutel afgegeven aan de nacht portier. De Tuk-Tuk stond keurig om half zes te wachten en bracht ons in een wip naar het busstation in Soi 96.

De VIP bus terug naar Bangkok.

De eerste 2 stoelen links hadden we gereserveerd.
De plaatsen hadden we ook van te voren gereserveerd dus konden om zes uur vertrekken in het donker. De rit verliep redelijk vlot en om half tien arriveerden we op de luchthaven waar alweer een drukte van jewelste heerste. We waren een van de eersten voor de incheckbalie van Eva en kregen weer de ons beloofde zitplaatsen op rij 45 bij de nooduitgang. Wat zijn dit toch heerlijke plaatsen met 2,5 meter beenruimte. Dit proberen we in december weer zo te regelen. Eerst een laatste koffie met een donut en natuurlijk langs de winkeltjes lopen op deze mooie luchthaven en om 1 uur stegen we op richting Amsterdam.

 
 
Eva staat klaar.

En Ina ook.
 
Er hing nog een foto met Willem en Maxima van hun laatste bezoek.
We hadden een prettige vlucht en na twee maaltijden en wat drankjes landen we twaalf uur later op Schiphol waar onze buurman Wim buiten stond te wachten. Het verschil in temperatuur was erg groot van 32 naar 3 graden. Snel naar huis en naar de vissen kijken en vroeg naar bed want het was toch een reis van 22 uur. Wij willen iedereen die het ons naar de zin heeft gemaakt op deze vakantie heel hartelijk bedanken voor de vele gezellige dagen en hoop jullie in december weer terug te zien.

Geen opmerkingen: