zaterdag 18 januari 2014

Voor de derde keer fietsen in Cha-Am

Zaterdag 18 januari
Hua Hin.

Vandaag wilden we de benen weer eens verwennen met een paar trappers dus namen we de stadsbus naar Cha-Am voor een tour op de fiets. We hadden betere fietsen dan de laatste keer, deze waren nieuw. Voordat we kozen voor de linkerkant van de hoofdweg hebben we nog heerlijk gegeten en de lekkerste jus d'orange van de wereld gedronken, bij hetzelfde restaurant van onze vorige fietstocht.

Heerlijk zoet.
Tijdens ons eten zagen we vol bewondering een elektricien op de stroomdraden lopen om er een kabeltje bij te trekken terwijl er al 500 hingen.

Effe een draadje trekken!
Even voor het contrast.
We gingen de bewoonde wijken in van de stad waar we weer veel leuke dingen onderweg zagen. Aan het eind van een wijk stonden we ineens voor een groot meer waar deze kip met zeven kuikens liep te paraderen.

Moederkloek.

Op de markt een paar mandarijnen gekocht die weer hemels smaakten en aan het eind van de trip even op een heel klein terrasje gezeten voor een shake.

De lekkerste bananen shake tot nu toe.
Na afloop weer een mini van terug genomen want de stadsbus was wel erg krap voor Europese benen, die zijn te lang, waardoor je kramp oploopt. Rond half vijf kwamen we op onze kamer en hebben rustig aan gedaan tot het avond eten. We zijn wezen eten op ons vaste plekje op de markt en zijn daarna vroeg terug gegaan naar de kamer omdat Ina nog wat last had van haar nek. Dus deze avond geen muziek en afzakkertje. Welterusten...........

Geen opmerkingen: