zondag 6 januari 2013

Naar huis

Donderdag 3 januari 2013
Bangkok.

Na een goede nachtrust en een goed ontbijt hebben we de koffers ingeladen en waren Paul en Jenny ook nog zo vriendelijk om ons naar het vliegveld Suvarnabhumi te brengen wat ongeveer 40 minuten duurde.


Het vertrek.
Jenny stond er ook op dat we 2 Thaise Mango's meenamen omdat dit de lekkerste soort was die ze daar hebben. Ze liggen te rijpen en morgen gaan we ze uitproberen.

Nu nog inchecken.
Het inchecken ging vrij vlot en daarna hebben we nog gezamenlijk een bakje koffie gedaan voor de douane.
Achter de douane hebben we nog even bij de VAT refund gekeken voor de btw teruggave maar dat hadden we niet goed begrepen. Je moet namelijk in de winkel al een formulier laten invullen en met dit formulier ga je voor de douane naar een VAT refund afdeling, daarna ga je achter de douane nog een keer naar de VAT refund waar je het geld terug krijgt gestort op je creditcard. Weer wat geleerd. Na nog een biertje en Ina een mango shake was het tijd om te boarden, we hadden een heerlijke plek op rij 70 helemaal achterin waarvan de rij slechts uit 2 stoelen bestond. Na een goed uurtje kregen we al de eerste warme maaltijd die er prima uitzag.


Niet verkeerd.
De vlucht verliep voorspoedig, het lijkt wel of het steeds korter wordt. Tijdens de vlucht boven Afghanistan hebben we prachtige foto's genomen, het leek wel een maan landschap. Wij snappen niet waarom ze daarom vechten er woont geen kip.


Spreekt voor zich.
Na 12.15 uur landen we heel zacht op Schiphol waar Cor ons stond op te wachten en ons snel naar huis bracht waar Ank de koffie met een appelflap klaar had gezet. Na een biertje met Cor gedaan te hebben, zijn we lekker ons eigen bed ingedoken om te gaan dromen over de heerlijke vakantie die we beleefd hebben. Hopelijk tot volgend jaar en bedankt voor de belangstelling.

Geen opmerkingen: