vrijdag 21 december 2012

Mosselen eten op het strand.

Vrijdag 21 december
Hua Hin.

Na eerst een lekker kopje thee en koffie op het balkon zijn we gaan ontbijten wat er best inging, omdat we de avond ervoor de maaltijd hadden overgeslagen besloot ik de dag te beginnen met een heerlijk groot bord gebakken rijst met groenten. Na onze strandloop die wat later begon dan gewoonlijk besloten we maar op het strand te blijven lunchen.

Mosselen eten op het strand.
Ina zag op het bord dat ze gekookte mosselen met kaas hadden en besloot hiervoor te gaan, zelf nam ik sweet en sour met garnalen (dit is zoetzuur gebakken groeten en fruit met garnalen). Ik heb vandaag ook telefonisch contact gehad met Hans Visser, ex- Voorhouter, die hier al jaren woont en afgesproken dat we hem morgen gaan bezoeken. 's Middags besloten we naar een groot winkelcentrum te gaan genaamd FN Outlet. Het eerste gedeelte van de reis verliep voorspoedig met de song-taew die ons afzette bij het vliegveld van Hua Hin.

Song-Taew
Hier vandaan zou het ongeveer nog 2 km zijn wat makkelijk te lopen was, dachten wij. Tijdens het lopen kwamen we erachter dat het toch ietsje verder was en zijn we na 2 km maar bij een tentje neergevallen dat leek op een kindercreche! 
Kleine meubeltjes, speelgoed en paddestoelen

Biertje op de kinderstoel.
Het heette Ying en Yang en was volgens ons pas open alles zag er zo nieuw uit. De man en vrouw spraken slecht Engels en ik dacht dat hier geen biertje te krijgen was op deze kinderstoel! Maar gelukkig hadden ze toch een biertje koud wat er best inging met een hitte van 35 graden!
We besloten de missie af te breken en het opnieuw te proberen met een bus die naar Cha-Am gaat.Na een kwartiertje rust zijn we terug gaan lopen naar het vliegveld en hebben daar weer de song-taew genomen naar Hua-Hin.
's Avonds ging Ina weer voor de spareribs op de night-market, zelf koos ik voor garnalen in een "jasje" met een lekkere bak gemengde salade voor ons beiden. We gingen met een goed gevulde buik slapen.


Geen opmerkingen: