zondag 2 februari 2020

De laatste dagen afscheid nemen van onze vrienden en kennissen.

Vrijdag 31 januari 2020,
Baan Khun Por,
Hua Hin.

De laatste dagen zijn we bezig met de voorbereiding van ons vertrek naar Bangkok en om afscheid te nemen van onze vrienden en kennissen.
De laatste was wegbrengen zodat het schoon in onze achterblijf box gestopt kan worden want we hebben nu een grote box gekocht omdat je ieder jaar meer spullen achterlaat.
En ik heb mijn fiets naar de auto wasstraat gebracht met het verzoek om hem te wassen omdat hij erg vuil was geworden, vooral de spaken en velgen zagen er niet uit.
Wij konden op de hoek een bak koffie gaan drinken en na een half uurtje was hij weer spic en span voor 50 Baht (1,50 euro) plus een fooitje voor de jongen die hem liet glimmen.




Gisteren hebben we ook afscheid genomen van Martijn die terug kwam nadat hij zijn huis ging verkopen in Nederland.
En we bleven gelijk een hapje eten bij hem met Nora en Kees en tot onze verbazing kwamen Wim en Silvia ook nog gedag zeggen die hadden gelezen op Facebook dat ik daar zou zijn om te eten.
Het werd nog even gezellig met z'n allen.
Rond negen uur zijn we weer terug gereden met de tuk tuk omdat we morgen nog een drukke inpakdag hebben en ook onze fietsen moeten wegzetten in een voorraadkamer van het hotel.
Welterusten...............

2 opmerkingen:

rino zei

Het is toch snel gegaan Jongens.wanner kwamen jullie naar huis ..maandag of dinsdag??

Ceesdesnor zei

We zijn al thuis ( zaterdagavond)