donderdag 2 januari 2020

Onze trip naar Laos gaat beginnen, vroeg uit de veren.

Woensdag 2 januari,
Chiang Klong,

Kwart over 4 uit bed en 5.30 met de tuk tuk naar het busstation om de Vipbus van 6.00 uur te halen.
We kwamen Freddy ook nog tegen bij het station want hij ging naar huis.
De bus reed goed door en er was weinig verkeer zodat we na 2 uur en 45 minuten al op Suvarnabhumi waren.
Dus zeeen van tijd om de shuttel naar Dong Muang te halen die er ook maar 3 kwartier over deed om er te komen.
We hadden haast 5 uur over om in te checken en op de vlucht met Air Asia te stappen en dan duurt wachten lang.
We begonnen met koffie bij Starbuck voor 300 Bath wat omgerekend ongeveer 9 euro is. Het is niet verwonderlijk dat ik een hekel aan luchthavens heb met al die woeker prijzen.





Om 3 uur konden we boarden bij gate 33 en om half 4 stegen we op om 50 minuten later weer te landen op Nan airport, een niet zo groot vliegveld met een korte landindsbaan wat te merken was aan een stuiter landing.
Toen we buiten stonden was er nog niemend te bekennen met onze naam op een bordje maar na 10 minuten was ook deze zorg van de baan en gingen we op weg naar ons hotel in Nan waar we hartelijk werden ontvangen door de eigenaar en zijn zoon.





Na een koud drankje en een lange broek aangetrokken te hebben lieten we ons door de eigenaar naar een goed restaurant brengen met de naam Gin waar we ook heerlijk hebben gegeten en waar ze een prachtige wandversiering hadden van stukjes hout en planten.

Prachtig decor stuk.

En een lol dat we hadden!
En uiteraard werden we ook weer opgehaald om terug gebracht te worden naar ons hotel om de wekker te zetten op 7 uur voor de volgende ochtend omdat we voor 9.00 uur een taxi hebben geregeld om naar het noorden te rijden, te weten Chiang Klong.
We zijn best wel moe in slaap gevallen van alle spannende dingen, welterusten...........


1 opmerking:

Luciënne zei

Spannend zeker maar weer een mooi moment wat een herinnering wordt om nooit te vergeten. Geniet van alles en ik ben straks benieuwd naar de mooie verhalen.