vrijdag 13 december 2019

lekker met onze voetjes door de zee en een stuur verhoging gekocht.

Zaterdag 14 December 2019,
Hua Hin,

Donderdag zijn we naar Mink gereden (Soi 77) op het strand om een kom soep te eten en een praatje te maken met onze kennissen Kees en Nora die er ook lagen te zonnen.
Na het bijkletsen en het nutigen van de soep zijn we ook een uurtje door de zee gaan lopen wat goed is voor de voetjes zegt de pedicure.
's Avonds zijn we met andere kennissen naar een andere foodcourt gereden aan de Canal Road want daar hebben ze van die heerlijke karbonade voor Ina. 
Ik nam sweet en sour met gebakken rijst en met een koud biertje smaakte het weer voortreffelijk. 
Na het eten zijn we naar het straatje van het Hilton gereden om daar nog een bakkie koffie te drinken op het teras om naar alle langs slenterende mensen te kijken wat een leuke bezigheid is hier.


Een zeer tevreden mens.
Voor de vrijdag stond een bezoek aan de fietsenwinkel op het programma om te kijken voor een stuurverhoging, dat is beter voor de rug en gelijk goede verlichting er op laten zetten.
Dat  was in een wip gebeurd, hierna zijn we naar het immigratie kantoor in Bluport gefietst om te informeren wat het beste visum voor ons is omdat we plannen hebben om volgend jaar toch 3 maanden te gaan.
Het makkelijkste is om in Den Haag op de ambassade een visum te halen voor 2 maanden en dat na 60 dagen te verlengen op het kantoor van Hua Hin voor 1900 Bath p/p.
Omdat het vrijdag was besloten we om bij Martijn en Jeroen te gaan borrelen en gelijk ook te eten, een varkenshaasje met pepersaus is ook lekker op zijn tijd hier.
Gezellig kletsen aan de stamtafel.

Rond negen uur hebben we de fietsen binnen gezet bij Jeroen en hebben een tuk tuk gebeld om naar het hotel terug te gaan, welterusten en tot later.
P.S. Ina heeft de kerstboom ook al opgetuigd.




Geen opmerkingen: