woensdag 2 januari 2019

Verhaaltje schrijven bij Jeroen.

Dinsdag 1 januari 2019
Hua Hin,

Omdat ik slecht internet had in het hotel zijn we naar Jeroen gefietst zodat ik daar mijn verhaaltje kon schrijven onder het genot van een chocolade shake.
Daarna zijn we weer een strandloop gaan houden omdat we dachten dat de strand tentjes en bedjes gesloten zouden zijn in verband met schoonmaak van het strand vanwege het vuurwerk van de vorige nacht.

Veel kite surfers.
Op het strand aangekomen bleek onze informatie onjuist te zijn en was er volop leven op het strand met een stevige wind zodat er veel kite surfers in de weer waren.
Wij hadden geen handdoeken bij ons dus zijn we toch onze 5 kilometer gaan lopen vanaf Mink naar Sa Sawang waar we wat gedronken hebben voordat we terug liepen.
The yellow man!

Uitzicht naar Khao Takiab.
Nadat we lekker door de zoute branding hadden gelopen zijn we op de fiets gestapt op zoek naar een massagesalon waar we allebei tegelijk konden worden geholpen. Helaas waren de meeste dicht of onbemand.
Omdat we best wel moe waren van alle inspanningen bleven we dicht bij huis eten op het plein voor de deur waar het weer erg druk was vanwege 1 januari.


Leuke kleine kraampjes.
We hebben ook andere mensen laten aanschuiven aan onze tafel omdat er haast geen plek was voor al die duizenden mensen.
Wij gingen voor spaghetti carbonara en macaroni bolognese wat deze keer genoeg was zodat we geen pannenkoekje met banaan namen.
Na het eten lekker naar boven nog wat tv kijken in bed.
Welterusten en tot morgen............


1 opmerking:

Luciënne zei

Goed begin van het nieuwe jaar. Blijf het genieten altijd doen