donderdag 27 december 2018

Tot 3 uur in bed omdat het vakantie is.

Dinsdag 25 december 2018
Hua Hin,

We waren op eerste kerstdag zo lui dat we tot 3 uur op bed hebben gelegen, we hebben op bed ontbeten, gelezen en tv gekeken.
Na het opstaan hadden we zin om te gaan shoppen, wij wilden bij Blue Port gaan kijken of ze nog zo'n lange broek hadden die ik vorig jaar gekocht had. 



Na het tonen van het label op een foto zijn we keurig naar de juiste winkel geloodst waar ik 2 nieuwe broeken kon kopen. Nog even wat mandarijnen en een vers brood voor de vriezer en dan weer op ons stalen ros terug richting het hotel. Na een douche en wat nette kleding aan op naar het plein beneden voor de avond maaltijd.
Het was zo druk dat we bij een Ier aan mochten schuiven (toch staan er meer dan 200 tafels voor 8 personen) die hier woonde en later schoof zijn Schotse vriend aan met zijn Thaise meisje. Het eten was weer voortreffelijk en na zo'n luierdag is het toch ook weer lekker om onder de lakens te kruipen ondanks de temperatuur die hier s' avonds nog rond de 30 graden is.
Nog even wat tv en met een voldaan gevoel zijn we in slaap gevallen maar goed ook want voor morgen staat er een fiets trip naar de Palm Hills golfbaan in het noorden op het programma met onze vrienden Jan en Selma.
Welterusten...............



1 opmerking:

Luciënne zei

Toch heerlijk wanneer je vakantie hebt. Doen waar je je goed bij voelt. En ongelofelijk dat het zo druk was op het plein. Maar het is daar dan ook heel gezellig en lekker eten.