donderdag 5 oktober 2017

Nog 1 maal naar China Town

Woensdag 27 september 2017
Kuala Lumpur.

We moesten nog een keer naar China Town om wat te kopen op de markt. Nu de dames van alles hadden gekocht, vond ik dat het mijn beurt was voor een nieuwe Ray-Ban zonnebril voor 3,- euro en een nieuwe portemonnee voor 7,- euro. We maakten natuurlijk ook weer gebruik van dat heerlijke restaurantje op de markt wat zo goed was bevallen.


Het smaakte weer prima.

Garnelen tempura kun je mij iedere dag geven.
Ook zijn we een Chinese tempel met de naam "Chan She Shu Yuen Clan Ancestral Hall" gaan bezoeken op advies van een oude kennis/gast van Schiphol waar ik nog steeds contact mee heb.
Helaas waren ze deze aan het verbouwen en heb ik alleen maar een foto van de schitterende buitengevel.


Dit moet je echt zien.
Terug lopend richting metro kwamen we nog een moslim restaurantje tegen waar we een heerlijke pannenkoek met banaan hebben gegeten met een groot glas verse jus d' Orange, en dit allemaal voor nog geen 5,- euro voor 4 personen.


Kijk ze smullen met hun handen!
In de buurt van het hotel nog even een flesje chocomel en wat blikjes bier gehaald alsmede wat broodjes en croissantjes voor de volgende ochtend want wij hadden beloofd dat we het ontbijt op onze kamer zouden bereiden omdat Michel en Lucienne nog wat wilden werken op hun kamer.


Hier zouden wij niet op gaan staan in Nederland.
Terug bij het hotel schrokken we van de belabberde steiger voor het hotel, hier zouden wij niet op gaan staan zonder planken. En de veiligheid gordels werden ook niet gebruikt, koste waarschijnlijk te veel tijd. Voor het diner hebben we een lokaal restaurantje gevonden in de buurt van het hotel wat een beetje tegenviel. Je kunt niet altijd met je neus in de boter vallen.
Nog even naar het nieuws kijken in bed en lekker slapen.
Welterusten en tot morgen................


Geen opmerkingen: