zondag 24 september 2017

Vandaag de stad verkennen.

Zaterdag 23 september
Kuala Lumpur.

We blijven vandaag een beetje in de buurt van het hotel omdat Lucienne nog pijn heeft in haar kaak en in het hotel bij het zwembad wil blijven vanwege haar kaak operatie op de dag van ons vertrek. Ze hebben een zware ontsteking weggesneden wat nogal pijnlijk is. Wij gaan naar een shoppingmall aan de overkant om wat boodschapjes te halen waaronder zwarte bessensap om haar mond mee te spoelen om de genezing te bevorderen.


Lekkere cappuccino.
Wat ons het meest opviel op de groente afdeling waren de eetbare bloemen die je er kon kopen, waaronder het ons zo bekende viooltje.

Eetbare bloemen.
Het overbekende viooltje.
Na terugkomst hebben we koffie gedronken in de hotel lobby met een sandwich met tonijn en zijn daarna naar het zwembad gegaan om te relaxen en om een verhaaltje te schrijven. 
Rond zeven uur zijn we naar het restaurant van het hotel gegaan waar we hadden gereserveerd voor het buffet wat een hele goede keus bleek te zijn.

Een lekker Tiger biertje bij een vis voorgerecht.
Moeilijk kiezen met zoveel lekkers.

Het was een perfecte keus om dit Seafood buffet te kiezen, ook de bediening was super de luxe.
Klik op het filmpje voor een impressie van het buffet. 



Deze reis is ons aangeboden door Lucienne en Michel Held.
Wilt u ook een keer genieten van deze culinaire reis met verblijf in een 5 sterren hotel, dan is dit allemaal te boeken op www.bheld.nl




Welterusten en tot morgen.

Geen opmerkingen: