donderdag 23 december 2010

Met de speedboot mee

Donderdag 23 december 2010.
Koh Kood

Om 07.00 uur liep de wekker weer af en zijn we er gelijk uit gesprongen want we wilden de boot niet missen. Na een stevig ontbijt, want Ina is een beetje bang voor zeeziekte, zijn we naar Bo gelopen die op ons stond te wachten. De speedboot was om 09.00 uur keurig op tijd en we konden zo van de steiger op de boot stappen.

De speedboot.
2x 200 pk.
We hadden geen idee hoe snel dit ding zou gaan maar geloof me het was heel erg snel. We hebben diverse eilanden aangedaan om mensen in en uit te laten stappen want het is net een busdienst. We waren de eerste aan boord en gingen er als laatste af op het eiland Koh Kood . De jongens van het resort stonden al klaar op de aanlegsteiger om de trolley en tas aan te pakken. Het resort ligt direct aan het strand.
Koh Kood resort.


Na het bekijken van onze hut zijn we een stukje gaan lopen maar het was alleen wildernis waar we verschrikkelijk veel grote vlinders zagen van wel 10 cm groot.

Ons hutje voor een nacht.
Puur natuur.
Na een klein half uurtje zijn we omgedraaid omdat we geen bewoonde wereld zagen.Terug op het strand vertelde men ons dat we minimaal 1 kilometer moesten lopen voor we de verharde hoofdweg zouden bereiken.We hebben maar lekker 2 badlakens genomen en zijn op hele grote strandbedden op een houten vlonder gaan liggen. Daarna heerlijk gezwommen in de warme zee met als toetje na de lunch een lekker massage van een uur onder de bomen in de schaduw. Nu zitten we lekker aan een biertje en een wijntje en gaan zo de lange broek aantrekken voor de barbeque. Vannacht wordt het slapen onder een klamboe in onze hut. Kijken hoe dat bevalt.

Uitzicht met eten.
Uitzicht vanaf ons balkon.



Geen opmerkingen: